NEI sessies

Soms kun je nog zo gezond eten, lekker naar buiten gaan en de juiste supplementen slikken... maar blijft er iets dwars zitten... Een bepaalde overtuiging of klein trauma wat je hebt meegemaakt wat ervoor zorgt dat jij - ondanks je goede inzet -  je fysiek en hormonaal toch niet helemaal lekker voelt. Dan is het slim om eens verder te kijken naar je emoties en je onderbewuste systeem. En dat doen we door middel van NEI.

Je fysieke lichaam en je emoties zijn met elkaar verbonden. Je bent dus niet alleen wat je eet, maar ook wat je meemaakt, aangeleerde gewoonten, overtuigingen en hoe je emoties verwerkt spelen een rol..

NEI staat voor Neuro Emotioneel Inzicht. Het is een werkwijze waarin je op zoek gaat naar de oorzaak van emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen. NEI combineert de Chinese geneeskunde met neurowetenschap en psychologie om verstoringen te begrijpen en te behandelen.

Tijdens de NEI sessies gaan we met behulp van de biotensor (=energetisch meetinstrument) op zoek naar de trigger van jouw blokkade. We gaan hier wederom op zoek naar de oorzaak, op emotioneel gebied in het onderbewuste systeem. We gaan deze oorzaak loslaten, zodat jij een vrije keuze krijgt om te handelen en denken zoals jij wil en minder fysieke- en hormonale klachten gaat ervaren. 

Wat kun je allemaal doen met NEI?

  • Patronen, gedachten of belemmeringen aanpakken zoals: ik ben niet goed genoeg, ik moet hard werken, ik ben het niet waard om.. ik ben niet tevreden met... ik moet beter... de lat moet hoog... 
  • De oorzaak van PCOS en cyclus problemen achterhalen en behandelen 
  • Fysieke klachten aanpakken in de oorzaak

Misschien herken je het wel... Je hebt vroeger meegekregen dat je hard moet werken. Nu loop je er zelf tegen aan dat je de lat heel hoog legt voor jezelf, je altijd productief bezig moet zijn, moeilijk je rust kunt pakken... En je wil er vanaf, maar dat is toch moeilijker dan je dacht.. Dat komt omdat je bewuste en onderbewuste systeem niet op één lijn liggen. Zo kom je moeilijk van een vastgeroest patroon, belemmerende overtuiging of trauma af. Wat zich resulteert in fysieke- en mentale klachten! En dit is één voorbeeld, maar kan er zo wel meerdere geven... 

NEI in mijn praktijk

Lichaam en geest werken met elkaar samen en zo gaan ook mijn orthomoleculaire hormoonadviezen samen met NEI sessies. Alleen zo kom je tot een volledige aanpak van jouw klacht. 

NEI sessie los

Een los consult van 60-75 minuten. 

90

* Ben je voor het eerst bij mij? Dan hanteer ik een kleine intake vooraf. De afspraak afspraak is in dat geval 75-90 minuten met als investering: 120 euro 

NEI en Hormonen

  • Intake n.a.v. een intakeformulier en hormoonanalyse. Duur is 60 minuten
  • 3 vervolgconsulten van 90 minuten.Tijdens deze consulten worden orthomoleculaire hormoonadviezen gegeven gevolgd door een NEI sessie voor een optimaal resultaat!
  • Mogelijkheid tot vragen te vragen via mail of app
  • Omega 3 vetzurentest t.w.v. 85 euro

Investering: 499 euro