Visolie Eqology

Deze omega 3 is onmisbaar voor onze gezondheid en hersenen. Zeker als je je bedenkt dat wij nu niet meer 4-6 keer per week een goed kwalitatief stuk vis eten. Deze stof is goed voor je celgezondheid, opname voedingsstoffen en hormoonbalans.

Ik heb al veel verschillende getest en onderzocht en dit is echt de beste. 


Magnesium

Magnesium is onmisbaar voor ons lichaam. Samen met omega 3 heb je dit supplement echt kei hard nodig. Vooral in tijden van stress of als je lichamelijke of psychische klachten ervaart kan dit wat rust in je lichaam brengen. Door lekker magnesium vlokken in je (voeten)bad je strooien of te werken met een spray gun je je lichaam extra ontspanning. Ik heb zelf deze van Zechsal. Een topper! Korting = Ilse1010


Flowee mat

Eerlijk: ik kan niet meer zonder! 

Voor diepe ontspanning en het aanmaken van gelukshormonen endorfine en oxytocine kun je op dit matje gaan liggen. Het zorgt voor ontspanning van de spieren, diepe rust, meer energie en het lozen van afvalstoffen. Ik gebruik hem zelf vaak voordat ik ga slapen, vooral wanneer ik een drukke dag heb gehad.

Met de code IlseV5 krijg je korting!


Supplementen

Om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen en in balans te brengen en houden, adviseer ik bepaalde supplementen. Wel supplementen die van goede kwaliteit zijn, ze moeten immers goed vóór je werken. De merken waarmee ik werk, naast Eqology: