Omega 3

Vermoeidheid, prikkelbaar, hormoonproblemen, niet kunnen afvallen en vage klachten... een tekort aan omega 3 is vaak één van de oorzaken!

 

Omega 3: ik vind het een basissupplement voor iedereen! Waarom? Eet jij elke dag een groot stuk vette vis van goede kwaliteit?Precies, ik ook niet! Het is een feit dat we te weinig omega 3 vetten binnen krijgen en daarnaast veel stress hebben, bewerkte voeding eten en te weinig bewegen. Dat zorgt voor een omega 3 tekort en dus een disbalans in je vetzuren. Maar wat betekent dat nu precies?

 

Redenen die ik belangrijk vind om omega 3 bij te slikken:

  • Om het membraan van de cellen gezond te maken. Hierdoor kunnen afvalstoffen de cel uit en voedingsstoffen de cel in. Dit geldt ook voor hormonen! Hormonen kunnen dus ook beter de cel in en uit en hun werking dus beter doen.
  • Het is goed voor de aanmaak van je hormonen.
  • Bevordert de kwaliteit van eicellen en spermacellen.
  • Helpt bij chronische ontstekingen.
  • Het verbetert je stressbestendigheid.
  • Het helpt bij insuline resistentie. Veel mensen zijn suikerverslaafd. Hierdoor is ons hormoon insuline overbelast. Om dit weer in balans te brengen heb je een goede cel gezondheid nodig.
  • Draagt bij aan een gezond hart (denk aan hart-vaat ziekten), hersenen (de hersenontwikkeling, het functioneren, geheugen) en gezichtsvermogen (je ogen). Om die reden geef ik het ook aan mijn zoontje voor zijn hersenontwikkeling!
  • Het is goed voor zwangere vrouwen: het draagt bij aan een goede hersenontwikkeling van de baby in de buik en gaat zwangerschapsdementie tegen!
  • Het is goed voor de huid. Wist je dat acne een ontstekingsreactie is?

Wat zijn omega 3 en omega 6 vetten?

Je hebt verschillende soorten vetten in je lichaam. Twee bekende zijn omega 3 en omega 6. Stiekem krijgen wij heel veel omega 6 vetten binnen want dit zit o.a. in koek, brood en andere bewerkte producten. Omega 6 werkt ontstekingsbevorderend. Daar tegenover staan de omega 3 vetten. Deze werken ontstekingsremmend. Omega 3 zit in walnoten, vette vis en chiazaad. En eerlijk is eerlijk: die krijgen we stiekem wel wat weinig binnen.

Je kunt je misschien wel voorstellen dat een juiste balans tussen omega 3 en omega 6 super belangrijk zijn. Enerzijds moet je lichaam vechten tegen stoffen die niet in het lichaam thuishoren (ontstekingsbevorderend = omega 6). Anderzijds is het belangrijk dat jouw lichaam de ontstekingsreactie ook weer uit kan zetten (ontstekingsremmend = omega 3). Gebeurt dat laatste niet, dan blijven er veel laaggradige ontstekingen in je lichaam achter. Op termijn kun je hierdoor ziek worden.

Waarom deze vloeibare vorm?

Capsules moeten verhit worden om ze te sluiten. Hierdoor zijn ze vaak niet zuiver en dan word je lichaam er niet blij van. Het heeft dan juist het tegenovergestelde effect. Daarnaast ben ik fan van Zinzino, omdat hij hoog gedoseerd is in EPA en DHA, van goede kwaliteit en goed opneembaar is. Hij is in verschillende smaken en ook vegan te krijgen.

Vind jij jouw cel gezondheid ook zo belangrijk? Wil jij een pakket omega 3 bestellen?

Je kunt de omega 3 van EQ bij mij bestellen en meteen starten. Belangrijk is dat je het product minstens 4 maanden gebruikt voor een goed resultaat. Ben jij benieuwd hoe je er nu voor staat met je cellen? Dan kun je een vetzuren meting doen voordat je start. Na ongeveer 4 maanden kunnen we dit weer doen om het verschil in cel gezondheid te meten. Daarnaast ga jij natuurlijk lichamelijk ook veel verschil merken, bijvoorbeeld in je energie!

Bestellen 

De omega 3 van EQ kun je direct bij mij bestellen door dit onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk om een consult afspraak bij mij te plannen om hier samen mee aan de slag te gaan. 

  

Extra info: je sluit een abonnement af van 6 maanden. Elke maand wordt de omega 3 geleverd. Na de 6 maanden gaat het door als een maandelijkse automatische bestelling. Als je het pakket met vingerprik bestelt, ontvang je in maand 4 een vingerprik bij je bestelling. De vingerprik, die je afneemt bij de start, krijg je van mij cadeau!

Tip: Je ontvangt ook 25% korting op alle andere producten van Eqology (de vitamine D3/K2 en collageenpoeder is bijvoorbeeld ook zo’n topper!). En heb je 2 producten, dan zijn je verzendkosten gratis! 

De flessen zijn ook los te koop, de prijs is dan 50 euro per fles. 

 

Vraag

Heb jij een vraag over het product of over het bestellen?

Je mag mij altijd een mailtje sturen naar info@ilseverwijmeren.nl of vul het contactformulier in. Dan neem ik telefonisch contact met je op.