Zwangerschap

Hormonen

In de periode dat jij zwanger bent, gebeurt er op hormonaal gebied veel in je lichaam. Zwanger worden, zijn en blijven is dan ook topsport! Fijn om te weten is dan hoe je zo goed mogelijk voor je eigen lichaam en het mini mensje in je buik kunt zorgen. Je wil immers dat je kindje aan niets te kort komt, maar ook dat jij fit aan je nieuwe rol als moeder begint. Daarom heeft dit speciale één op één zwangerschapstraject een speciale plaats in mijn aanbod gekregen: om jou van de allerbeste informatie te voorzien. 

Het traject

Het traject bestaat uit 3 één op één consulten van 45 minuten, waarbij je adviezen krijgt gericht op een gezonde zwangerschap, zodat zowel je kindje als jij een superstart maken. Denk hierbij aan zaken als welke vitaminen, mineralen, spoorelementen, vetzuren en bouwstoffen zijn juist nu belangrijk? Wat is belangrijk om het gebied van voeding? Waar moet je op letten bij supplementen? Hoe kun je kwaaltjes het beste bestrijden? Hoe geef jij jouw kind een fijne start en goede basis qua immuunsysteem mee? Hoe ga je goed het vierde trimester door? Welke leefstijl heeft een positief effect op de ontwikkeling van jullie kindje? Misschien een ene opener: wist je dat zijn of haar gezondheid start in de baarmoeder? De basis start al bij de bevruchting! 

Wat krijg je bij dit zwangerschap traject?

Dit waardevolle traject bomvol informatie geeft jouw goede handvatten voor een fijne zwangerschap:

  • 3 één op één consulten van 45 minuten met persoonlijke adviezen op voeding, suppletie en leefstijl. In elk trimester 1 consult. 
  • Intake a.h.v. speciaal zwanger vragenlijst. 
  • Een vetzuurmeting om jouw omega 3 balans te bepalen met een uitgewerkt plan.
  • 3 e-books met achtergrondinformatie over de gehele zwangerschap en de periode na de bevalling: voeding, suppletie, hormonen en leefstijl. 
  • 2 werkbladen en een werk cadeautje

Traject: 290