Yes, ik ben er weer!

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 19:08

Yes, ik ben er weer! 

Wat super tof dat jij hier op mijn site bent! 

Hier schrijf ik mijn eerste blog, met een persoonlijke update! Want... 

De afgelopen maanden is er veel gebeurd in mijn leven: ik ben verhuisd naar de boerderij en ik ben bevallen van onze zoon Raf! Twee grote gebeurtenissen wat voor veel verandering in het leven van ons gezin heeft gezorgd. Voornamelijk voor meer rust en fijne momenten met elkaar als gezin. Mijn vriend Lars heeft namelijk een boerderij en werkt dus veel uurtjes buiten, maar doordat wij nu bij de boerderij wonen zijn er ook veel gezinsmomenten. Dit zijn de momenten waar het leven, zoals ik het zie, om draait.

Raf doet het super knap, net als Daan trouwens, wij zijn heel trots, maar het kriebelt bij mij ook weer om te starten met jullie helpen om in balans te komen!

Website

Yes, ook de website is er! De afgelopen weken heb ik (samen met lieve mensen, mega dank voor de hulp en feedback) hard gewerkt om mijn site zo te maken dat hij jullie voorziet van de belangrijkste informatie. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! 

Mega veel zin heb ik om weer te gaan werken en jullie te helpen met je hormonale ongemakken, buikpijn en andere klachten. Je kunt dus vanaf nu weer contact met mij opnemen via het contactformulier via de site of te mailen naar info@ilseverwijmeren.nl. Je kunt je telefoonnummer achterlaten als je dat fijner vindt, dan bel ik jou terug. 

Ik help jou graag naar de beste versie van jezelf! 

Hoe gaat het nu met mij?

Steeds beter! Een bevalling heeft nu eenmaal veel impact op je lichaam, het herstellen moet je echt niet onderschatten, net zoals de slapeloze nachten. Helemaal als je een peuter hebt waarvan slapen geen hobby is! Tijd, gun het de tijd... Eerlijk gezegd vind ik dat laatste zelf ook lastig, het is een struggle. Ik wil het liefste alles tegelijk, perfect en ook nog nu doen. Ik kan je vertellen: dan kom je jezelf tegen. Ik probeer nu dus stap voor stap te gaan, op mijn tempo. En ondertussen verzorg ik mezelf zo goed mogelijk met lekker eten, vol voedingsstoffen en voldoende ontspanning. Een leerzame les! 

Lichamelijk merkte ik na de bevalling dat ik vooral veel aan het ontgiften was: 's nachts zweten en een vieze smaak in mijn mond, is het herkenbaar? Ik probeer het ontgiften een handje te helpen door voedingsmiddelen te eten die mijn lever ondersteunen, zoals asperges en ben sinds kort begonnen met een oil pulling. Wat is dat hoor ik je denken?! Daar ga ik nog een keer een blog over schrijven, inclusief mijn ervaring, want ik was er ook nogal sceptisch over.  Supplementen kunnen je ook helpen te ontgiften, maar vanwege borstvoeding laat ik die nog even achterwege. 

Op dit moment kijk ik uit om weer iets voor jullie te kunnen betekenen en ik ga weer een studie doen, zodat ik jullie nog nu en in de toekomst nog beter kan helpen! 

Tijd voor jezelf

Moeder zijn: het is GE-WEL-DIG! Maarja het kan soms ook zwaar zijn.. Me time is belangrijk om onze hormonen in toom te houden, maar ja wanneer heb je die tijd? Toevallig stuurde ik gisteravond het volgende berichtje naar Lars:

Oke, daar lag ik dan:
Met masker, gemberthee, chocolade en een boekje in een magnesium bad.. Geweldig zou je denken.. Jammer alleen dat je billen het bad net hebben geraakt en je kind begint te huilen.. dus ik uit bad, naakt en nat naar kind toe, boertje gelaten, ik weer in bad en hij begint opnieuw met huilen.. Dan toch maar echt uit bad... Helemaal afgedroogd, stop uit het bad en in m'n badjas gewikkeld..

Wat denk je?: stopt hij met huilen! 

Herkenbaar? Deze momenten horen er ook bij, maar de boodschap van mij verhaal:

'Vergeet niet om ze in te plannen en goed voor jezelf te zorgen'  

 

Tot snel weer in mijn volgende blog!

Liefs, Ilse 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.